Ιστορικό του ομίλου KKP

Ο όμιλος ΚΚΡ (Koumarianos-Kontaridis Partners), που απαρτίζεται από την ΚΚΡ Tax Consultants A.E. και την KKP Συστήματα Πληροφορικής ΕΠΕ, είναι ένας δυναμικός όμιλος εταιρειών Οικονομικής Επιχειρησιακής Διαχείρισης. Ιδρύθηκε το 2002, με έδρα την Αθήνα, από τους Νικόλαο Κουμαριανό και Γιώργο Κονταρίδη που ήδη συνεργάζονταν στενά από το 1990.

Στην αρχή ο όμιλος απασχολούσε πέντε (5) άτομα προσωπικό. Σήμερα απασχολεί δεκατρία. Από την ίδρυση του ομίλου, οι περισσότεροι από τους επαγγελματίες του χώρου που προσλαμβάνονταν για να εργαστούν, εκτός από τις ειδικές οικονομικές και φοροτεχνικές γνώσεις τους, γνώριζαν άριστα Αγγλικά -τυπικό προσόν μεν αλλά ήταν αυτό που έκανε (και κάνει) ουσιαστική την επικοινωνία με τους πελάτες του στο εξωτερικό.

Οι πελάτες είναι μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε Ελλάδα και εξωτερικό, κυρίως στην παροχή υπηρεσιών και στις εξαγωγές, εισαγωγές, αγροτική παραγωγή, ιατρικές εταιρείες κ.λ.π., τομείς όπου προκύπτουν καθημερινά ζητήματα, οπότε και χρειάζονται μία σωστή συμβουλευτική για την ορθή αντιμετώπισή τους. Αυτό το αναλαμβάνει με αποτελεσματικότητα ο όμιλος ΚΚΡ.

Ο όμιλος ΚΚΡ εξαπλώνεται και στο εξωτερικό, σε χώρες όπου υπάρχει έντονο το ελληνικό στοιχείο, αλλά και για εξυπηρέτηση Ελλήνων που επιθυμούν να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους και σε άλλες αγορές. Ο όμιλος ΚΚΡ έχει τη γνώση και την υποδομή  ώστε οι πελάτες του να ιδρύσουν την εταιρεία που θέλουν σε οποιαδήποτε βαλκανική ή άλλη χώρα.  Ήδη, ο όμιλος διατηρεί  γραφεία στη Ρουμανία (Βουκουρέστι), αντιπρόσωπο στη Βουλγαρία (Σόφια), στην ΠΓΔΜ (Σκόπια) και στη Σερβία (Βελιγράδι), ενώ έχει παρουσία  εδώ και 25 χρόνια στην Κύπρο. Το επόμενο φιλόδοξο βήμα είναι η επέκταση των συνεργασιών και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.