Όραμα

Όραμά μας είναι να δημιουργούμε την απαραίτητη ασφάλεια που έχει ανάγκη σήμερα -περισσότερο από ποτέ- μια επιχείρηση, ώστε να μπορεί να εστιάζει πάντα μπροστά στην αγορά, έχοντας απολύτως καλυμμένα όλα τα μέτωπα του θεσμικού περιβάλλοντος.

Σλόγκαν μας είναι «Επιχειρηματίες υγιείς με ξεκάθαρη ματιά στο μέλλον». Γιατί θέλουμε οι επιχειρηματίες πελάτες μας να ιδρύουν νέες επιχειρήσεις ή να επεκτείνουν την υπάρχουσα επιχείρηση, πάντοτε με ασφάλεια, εντός και εκτός Ελλάδας.

Το αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημα

Αυστηρό πλαίσιο και αποτελεσματικότητα

Ο όμιλος ΚΚΡ είναι μια λογιστική εταιρεία, με σύγχρονο, αυστηρό και πολύ καλά σχεδιασμένο πλαίσιο λειτουργίας.

Τα πολύ έμπειρα στελέχη της εργάζονται με συνέπεια, ακρίβεια, οργάνωση και αποτελεσματικότητα.

Και κυρίως δίχως φόβο διότι εργάζονται τυπικά και συστηματικά.

Συνεργασία σε international code

Οι αλλοδαπές εταιρείες έχουν τη δυνατότητα να συνεννοούνται και να συνεργάζονται με ανθρώπους που μιλούν άριστα την Αγγλική γλώσσα, άρα επιτυγχάνεται άψογη επικοινωνία, και επίσης, συνεργάζονται με επαγγελματίες που γνωρίζουν τη νοοτροπία των ξένων, καθώς έχουν σπουδάσει ή έχουν επιμορφωθεί στο εξωτερικό.

Θετική σκέψη & ψύχραιμη αντιμετώπιση

Για εμάς δεν υπάρχουν άλυτα προβλήματα –υπάρχουν μόνο οι σωστές λύσεις. Στους δύσκολους οικονομικά καιρούς που διανύουμε, πράγματι, τα λογιστικά και τα φοροτεχνικά ζητήματα μοιάζουν συχνά να είναι δυσεπίλυτα. Όμως, τα στελέχη μας έχουν τις κατάλληλες λύσεις για όλα, γατί έχουν τη γνώση, την εμπειρία και τη θετική διάθεση απέναντι σε ό,τι φαίνεται να είναι… βουνό. Χαρακτηριστικό μας είναι η ψύχραιμη αντιμετώπιση όσων δύσκολων συμβαίνουν και μπορεί να προκύπτουν. Γιατί έχουμε το know how καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον. Γι’ αυτό και οι πελάτες μας μας εμπιστεύονται στον μέγιστο βαθμό.

Συχνή επιμόρφωση των στελεχών μας

Κάθε περίπου 1-2 μήνες στα γραφεία του ομίλου διοργανώνονται σεμινάρια που τα παρακολουθούν απαραιτήτως όλα τα στελέχη μας.

Έμπειροι εισηγητές αναλύουν τους νέους φοροτεχνικούς και οικονομικούς νόμους, εξηγούν τις αλλαγές στις διατάξεις των νόμων και δίνουν παραδείγματα, με σκοπό να επικαιροποιούνται οι γνώσεις των στελεχών μας ώστε να εξελίσσονται στο αντικείμενό τους.